Waar deuren sluiten gaan vele andere deuren weer open! We zijn dan ook trots en blij dat we de passie voor het boekenvak kunnen voorzetten in onze eigen uitgeverij SpecialBooX. Wij voegen graag een persoonlijke noot toe met onze enthousiaste en positieve aanpak. Bovendien staat in onze werkwijze de wens van de klant altijd centraal; op het gebied van kwaliteit, prijs, concept en service.

Brigitte Akster

Als uitgever in hart en nieren ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de productie van de boeken en alles wat daarbij komt kijken. Na mijn communicatie studie Voorlichting aan de Hogeschool van Utrecht heb ik ruim 10 jaar gewerkt bij een internationale groothandel. Daar heb ik eerst ervaring opgedaan op de salesafdeling, later op de pr-afdeling en als laatste heb ik jarenlang gewerkt als uitgever. Die commerciële achtergrond, productiekennis en internationale ervaring komen nu perfect samen in SpecialBooX.

Saskia van Gool

De sales komt hoofdzakelijk van mijn kant. Ik ben een enthousiaste accountmanager die veel passie heeft voor dit vak. Wat ik ontzettend leuk vind is vooral het contact hebben met de mensen. Samen bekijken wat er mogelijk is, en nieuwe dingen met de klant creëren. Na eerst een aantal jaren te hebben gewerkt in een boekhandel en daarna 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als accountmanager bij een uitgeverij ken ik beide kanten van het verhaal. Dit kan ik meenemen in mijn adviezen.